Дистанционно обучение

Стартираме дистанционно онлайн обучение

В учебен център BIM University не желаем да прекъсваме обучението на нашите курсисти, независимо от наложените ограничения във връзка с пандемията от COVID-19. За това всички наши курсове вече ще могат да се провеждат дистанционно, на живо през Интернет. Как точно става това?

При това обучение курсистите слушат, виждат и изпълняват упражненията в реално време заедно с преподавателя, както е при присъствен курс. Всеки курсист от групата може да зададе въпрос или да получи помощ директно на своя компютър. Както и при присъствените курсове, сесиите на обучението се записват, като след това се предоставя достъп до видеозаписите, така че може да повтаряте многократно дадени теми.

И тъй като разбираме, че тази криза засяга всички, нашите дистанционни курсове ще бъдат с 15% по-ниска цена от съответните присъствени курсове. Качеството на обучение остава същото 😉

За дистанционното онлайн обучение на живо използваме онлайн платформа за видеоконферентна връзка. Необходимо е да имате два монитора или ако сте с лаптоп, да имате и отделен монитор:

Как става дистанционното обучение

Забележка: Ако сте у дома, може да ползвате и телевизора за втори монитор 😉

На единия от мониторите всеки вижда екрана на преподавателя, а на другия монитор изпълнява упражненията от курса. Ще са ви необходими също така слушалки и микрофон. Усещането за живата връзка е по-добро, ако разполагате с камера, но не е задължително.

При нужда от помощ на собствения компютър, всеки курсист може да предпостави достъп до своя екран, мишка и клавиатура и да получи помощ, ако нещо не се получава. Достъпът не може да се получи, ако курсистът не го даде изрично:

Предоставяне на отдалечен достъп при обучение

Ако тепърва заявявате интерс към някой от нашите курсове в регистрационната форма и имате интерес към дистанционна форма за обучение на съответния курс, може да сложите тази отметка:

Добавена отметка за дистанционно обучение в регистрационната форма

Ако имате въпроси, не се колебайте и се свържете с нас:КОНТАКТИ

Забележка: следващата седмица ще се свържем по e-mail с всички, които са заявили интерес към някой от нашите курсове и при възможност ще обявим дати за дистанционно обучение.

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.