Autodesk ATC

ATC сертификат

BIM University е сертифициран Autodesk Authorized Training Center и провежда присъствени и онлайн курсове за широка гама BIM софтуерни продукти. Присъствените курсове се провеждат в оборудвана учебна зала и курсистите получават онлайн достъп до видеозапис на сесиите. Всеки завършил присъствен курс получава сертификат от BIM University и международно признат сертификат от Autodesk, за завършен курс в Authorized Training Center.

Специалистите, които обучаваме, правят качествен скок в начина на проектиране и започват да прилагат BIM в ежедневната си работа като проектанти

Нашата цел е използването на силата на BIM за всяка част от проекта – от идейната фаза, до работните чертежи. Така предлагаме изцяло нов подход при представяне на проектните си намерения. Надскачаме традиционните разбирания какво трябва да съдържа проекта с нововъведения, които биха били невъзможни без новите технологии. Имаме дългогодишен опит в архитектурата, конструкциите, управлението на проекти и познаваме на експертно ниво най-новите софтуерни продукти в AEC индустрията.

ВИЖ КУРСОВЕТЕ

Учебен център

Разполагаме с просторен учебен център с оборудвано работно място с компютър за всеки курсист. Типичната група се състои от 4 до 8 курсисти, но при нужда в учебния център могат да се обучават до 12 човека.

Учебен център - галерия 1
Учебен център - галерия 2
Учебен център - галерия 3
Учебен център - галерия 4
Учебен център - галерия 5
Учебен център - галерия 6

ЕКИП

Живко Митев

ЖИВКО МИТЕВ
лектор, проектант, създаване на ресурси

BIM Expert, проектант по част Конструкции с опит над 16 години. Провежда курсове по Revit, Advance Steel, Robot Structural Analysis, AutoCAD и други повече от 7 години. Разработил е десетки темплейти, стилове и фамилии, които се използват от стотици проектанти. Единствен в България със сертификат „Autodesk Certified Professional“

Виктор Кузев

ВИКТОР КУЗЕВ

Архитект, BIM & Параметричен дизайн експерт с международен опит. Работи с Autodesk Revit от 2011 година. Има значителен опит в сферата на автоматизацията и параметричния дизайн, изпозлвайки DynamoBIM за Autodesk Revit, от 2013 година. Автор на блог и канал в Youtube, посветени на Autodesk Revit и Dynamo BIM.

Калина Митева

Калина Митева
проектант, създаване на ресурси

Проектант по част Конструкции, с богат опит в местни и чуждестранни проекти. Експерт по Eurocode. Създава и тества ресурси и съдържание за Revit, Advance Steel и други.

Красимир Лаковски

Красимир Лаковски
проектант, координатор проекти

Архитект с опит в проектирането и координирането на проекти над 15 години. Овладява целия хаос при съгласуването на проекта между специалностите и отговаря за превръщането на идеите на инвеститора в готов продукт. Създава и тества съдържание за архитекти.