Сетификат за завършен курс в Autodesk Authorized Training Center

След завършване на присъствен или онлайн курс в учебен център BIM University може да получите по желание и сертификат от Autodesk. Ето как става това:

Autodesk издават сертификат за завършен курс, след попълване на анкета, която оценява курса, който сте изкарали в BIM University. Само след като заявите изрично желание за получаване на сертификат от Autodesk, ще бъдете регистрирани за анкетата в рамките на два работни дни.

Ако нямате профил за сайтовете на Autodesk, направете нов потребител на сайта: https://education.autodesk.com/login-student.

Панел за регистрация на сайта на Autodesk

Попълнете вашите имена и email. Не е задължително да попълвате втори email. Изберете и език – на него после се попълва анкетата и на същия език се получава сертификата.

Важно: въведените имена не могат да се променят! Ако искате после да имате сертификат на български, въведете имената си на кирилица. Ако искате сертификат на друг език (напр. английски), напишете имената си на латиница:

Полета за попълване на персонална информация

Влезте с вашия email и парола (при приключване на регистрацията, автоматично ще останете вписани). От менюто в лявата част на страницата изберете Course->My Course. Ще видите списък с вашите курсове, за които предстои да попълните анкета. Изберете Not Completed и анкетата ще стартира:

Панел за избор на курсовете, за които не е попълнена анкета

Забележка: ако не виждате тук вашия курс, то най-вероятно още не е рагистриран. Опитайте отново след ден-два.

След попълване на анкетата от менюто избрете Course->Finished Course. Може да свалите сертификата от линка Download here:

Панел със списък на курсовте, за които е попълнена анкета и линк за сваляне на сертификата.

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.