Курс по BIM и Revit в КИИП Варна - трето издание

Учебен център BIM University и КИИП Варна организират за трети път курсове по BIM и Revit между 13 и 24.05.2024. Ще има различни курсове по Revit със специална програма за отделните специалности. Курсовете ще се проведат при достатъчно желаещи за сформиране на група за всеки отделен курс.

Какви курсове ще се проведат?

За всеки курс може да свалите подробно описание в PDF формат.

Секция КСС:

Секция ВС:

Секция ОВКХТТГ:

Секция ЕАСТ:

Кога ще се проведат курсовете?

Продължителността на всеки един курс е 3 дни и се провежда от 9:00 до 16:30ч. Точната дата за всеки курс ще се уточни допълнително и ще бъде в три последователни дни между 13 и 24.05.2024г.

Цена на курсовете

Всеки един от курсовете е с цена 560лв. с ДДС.

Предварително заявен интерес към курса

Курс за съответната специалност ще се проведе при набиране от минимална група от 6 човека. За да се определи, за кои курсове има достатъчно желаещи, моля до 08.04.2024г. заявете своето желание за участие в тази форма (Google forms):

https://forms.gle/EboqjVMawchvhBSV9

забележка: ако вече сте отбелязали към кой курс имате интерес във формата на КИИП Варна, може да не попълвате тази форма.

Окончателно записване

След уточняване за кои курсове има достатъчно желаещи, за всеки курс ще има страница в сайта на учебния център, където може да се запишете след заплащане на таксата онлайн с карта или по банков път.

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.