Начало Форуми Revit за Архитектура Организация на Project browser

Преглеждане на 2 съобщения - от 1 до 2 (от всички 2)
  • Автор
    Публикации
    SilviyaP
    Участник

Здравейте, имам следният въпрос, свързан с организацията на чертежите в project browser. Използвам подложката на КАБ с тяхната организация, при която има чернова и принт. Аз установих с времето, че ми е по-удобно да работя само в 1 изглед(т.е. примерно директно в принт). Когато обаче имам повече етажи на сграда, имам проблем с добавянето им като чертежи в списъка. Отивам на Plan view/floor plan/new floor plan, давам му type print, но той не се появява в списъка ми с останалите етажи в принт, не е и в черновам на отделно място. Когато пробвам от levels да избера етаж и от него да избера go to floor plan, се отваря нещо, но понякога пък не е настроено и не се вижда нищо. С две думи-инетресува ме най-чистият и лесен начин да добавям нови floor plans, които да ми се появяват в списъка на project browser и да са “атачнати” към съответния level. Благодаря!

Живко Митев
    Отговорник

Редактирайте типа на изгледа Принт, като му кажете кой View Template да зарежда по подразбиране. Темплейтът ще сложи правилната стойност на параметъра View Type и ще се подреди правилно в браузъра. Освен това ще приложи и правилните настройки за графиката на изгледа. Вижте видеото: https://youtu.be/UevgkBMKXjU

Преглеждане на 2 съобщения - от 1 до 2 (от всички 2)
  • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.