Текущо състояние
Не е записан
цена
360лв.
Започни

Видеозаписи от преминал курс

Това са записи от курс по Revit за армировки от 16.10.2023г. Същинският онлайн курс по Revit за армировки е предвиден за следващата година. Безплатен темплейт и материали за курса може да свалите в първото видео от курса.

Какво ще научите

Съдържание на курсa

Отвори всички

За кого е подходящ курса

Курсът е подходящ за проектанти по част Конструкции, които са овладели материала от курса Revit за Конструкции и имат реален опит с Revit минимум 6 месеца.

Форма на провеждане на обучението

Обучението се провежа в ОНЛАЙН форма с видеоуроци

Време на достъп

Ще имате достъп до видеозаписите на курса в продължение на 6 месеца.

Работен темплейт

Получавате безплатно темплейт, който се използва в практиката за реални проекти. Свалете материалите от първия урок на курса.

Библиотека фамилии и Dynamo скриптове

Всеки участник получава Dynamo скриптовете, използвани в курса и фамилии за армировки. Скриптовете и фамилиите са за Revit версия 2021 и нагоре.

Преподавател от практиката

Курсът се води от действащ проектант, с над 20 години опит. Курсът следва стъпките на реалното проектиране.

Консултация след курса

При възникването на въпроси при започване на работа с Revit след курса, получавате безплатна или платена консултация в зависимост от вашите нужди.

14-дневна гаранция за връщане на парите

Всички наши курсове са на база реален опит в проектантската практика и с гаранция за високо качество на обучението. Ако обаче по някаква причина този курс не отговори на очакванията ви, ще ви възстановим платената сума. Възстановяване на таксата може да стане до 14 дни след записване.

Преподавател

Сертифициран от Autodesk прeподавател и действащ проектант по част Конструкции с опит над 20 години. Провежда обучения по Revit, Advance Steel, Robot Structural Analysis, AutoCAD и други повече от 10 години. Разработил е десетки темплейти, стилове и фамилии, които се използват от стотици проектанти.

Галерия от курса