Текущо състояние
Не е записан
цена
360лв.
Започни

Видеозаписи от преминал курс

Това са записи от курса по Revit за Архитектура от 12.09.2022г. Същинският онлайн курс по Revit за Архитектура е предвиден за по-късно през тази година. Безплатен темплейт и материали за курса може да свалите в първото видео от курса.

Какво ще научите

Съдържание на курсa

Отвори всички

Форма на провеждане на обучението

Обучението се провежа в ОНЛАЙН форма с видеоуроци

Време на достъп

Ще имате достъп до видеозаписите на курса в продължение на 6 месеца.

Работен темплейт

Получавате безплатно темплейт, който се използва в практиката за реални проекти. Свалете материалите от първия урок на курса.

Преподавател от практиката

Курсът се води от действащ проектант, с над 20 години опит. Курсът следва стъпките на реалното проектиране.

Консултация след курса

При възникването на въпроси при започване на работа с Revit след курса, получавате безплатна или платена консултация в зависимост от вашите нужди.

14-дневна гаранция за връщане на парите

Всички наши курсове са на база реален опит в проектантската практика и с гаранция за високо качество на обучението. Ако обаче по някаква причина този курс не отговори на очакванията ви, ще ви възстановим платената сума. Възстановяване на таксата може да стане до 14 дни след записване.

Преподавател

Сертифициран от Autodesk прeподавател и действащ проектант по част Конструкции с опит над 20 години. Провежда обучения по Revit, Advance Steel, Robot Structural Analysis, AutoCAD и други повече от 10 години. Разработил е десетки темплейти, стилове и фамилии, които се използват от стотици проектанти.

Галерия от курса